Huawei nimitti Mikael Suovirran uudeksi Retail Manageriksi

a805f2d1120806f0_400x400ar

Mikael Suovirta , s. 1980, on nimitetty heinäkuun alusta Huawei Technologies Oy:n kuluttajaliiketoimintayksikköön Retail Manageriksi . Suovirta vaihtaa tehtäviin DNA Kaupan myyntivalmentajan paikalta. Hän on myös työskennellyt Microsoftilla sekä Sykesillä.

Lähes kymmenen vuotta DNA:lla myynnin koulutustehtävissä työskennellyt Suovirta on ammentanut työhönsä oppia parikymmentävuotta kestäneestä jääkiekkoharrastuksestaan.

”Urheiluvalmennuksella on paljon annettavaa myynnille. Olen vienyt tätä ajatusta osaltani myynnin puolelle. Sekä urheilussa että myynnissä ihmisiä vie eteenpäin edessä oleva haaste. Eri tilanteet tarvitsevat erilaisia taktiikoita. Suomessakin on alueellisia eroja, toiset asiat toimivat toisaalla kuin toiset. Keinojen miettiminen on omalla kohdallani mieleinen haaste”.

”Huawein tarjoama pesti on harvinainen, vastaavia tilanteita päästä rakentamaan menestystarinaa on markkinoillamme harvassa. Huaweissa on potentiaalia ja yhtiöllä on monipuolinen ja hinta-laatusuhteen nähden hyvä tuotevalikoima. Huaweilla on kilpailukykyistä tarjottavaa joka hintapisteeseen”, summaa työhönsä odottavin mielin ryhtyvä Mikael Suovirta.