Check Point kehitti tavan selättää internetin tietoturvariskit hidastamatta selaimen käyttöä

2016-07-18-18_02_37-check-point-sandblast

Check Point kehitti tavan selättää internetin tietoturvariskit hidastamatta selaimen käyttöä

Uusi, yrityskäyttöön tarkoitettu SandBlast Agent for Browsers pysäyttää verkosta latautuvat haittaohjelmat ja estää tietojenkalasteluyritykset reaaliaikaisesti.

San Carlos, 2. elokuuta 2016 – SandBlast Agent for Browsers täydentää tietoturvayhtiö Check Point Software Technologiesin hyvän vastaanoton saanutta SandBlast-tuoteperhettä. Kyseessä on verkkoselaimen lisäosa, joka ehkäisee tietoturvan loukkaukset reaaliaikaisesti, kuitenkaan hidastamatta selaimen toimintaa.

2016-07-18-18_05_02-check-point-sandblast

Haittaohjelmat leviävät yhä useammin verkosta ladattavien tiedostojen mukana. Myös yhä hienostuneempia muotoja saavassa tietojenkalastelussa käytetään usein hyväksi verkkoselaimia. Tehokas työskentely kuitenkin vaatii, että käyttäjät saavat ladattavat sisällöt ja sähköpostit ilman viivettä, eivätkä verkon käytön rajoitukset ole toivottuja.

”Muut tekniikat pyytävät käyttäjiä odottamaan aineiston arvioinnin ajan tai edellyttävät useita, syvälle meneviä asennuksia jokaiseen järjestelmään.  SandBlast Agent for Browsers tuottaa korkeimman mahdollisen tietoturvan tason yksinkertaisen selaimen lisäosan avulla. Turvallinen sisältö saapuu vastaanottajalle sekunneissa”, kertoo Check Pointin head of advanced threat prevention Nathan Shuchami.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Proaktiivinen, reaaliaikainen suoja haittaohjelmalatauksilta, turvalliseksi puhdistettu sisältö sekunneissa.
  • Dynaaminen analyysi estää entuudestaan tuntemattomat käyttäjätietojen kalasteluyritykset
  • Yksinkertainen, helposti asennettava selaimen lisäosa Internet Explorerille ja Chromelle. Asennus vie minuutteja.
  • Alan korkein haittaohjelmien pysäytysprosentti hyödyntäen edistynyttä hiekkalaatikkoteknologiaa ja patentoitua CPU-tason tunnistusta.