Oppilaitosten Wilma-järjestelmä uudistuu

2016-11-01-16_47_34-oppilaitosten-wilma-jarjestelma-uudistuu-visma

Suomen käytetyin koulu- ja oppilashallinnon järjestelmä Wilma uudistuu 1.11.2016. Visman tuotteiden ja palveluiden käyttöliittymien design on nimeltään Nordic Cool, joka näkyy nyt myös Wilman ulkoasussa ja sen myötä jo reilun kahden miljoonan suomalaisen arjessa. Wilman uuden käyttöliittymän julkaisu on keväällä tehdyn yrityskaupan näkyvimpiä uudistuksia.

Tänään julkaistun version lisäksi myös yrityksen nimi muuttuu 1.11.2016. StarSoft Oy tunnetaan jatkossa nimellä Visma InCommunity Oy.

“Tärkeänä osana Vismaa pystymme tarjoamaan Suomen oppilaitoksille entistä parempia ja tehokkaampia ratkaisuja sekä oppilaitoshallintoon että hallintoon kiinteästi liittyviin HRM-, CRM- ja ERP-alueisiin. Wilman Nordic Cool -julkaisu on ensimmäinen askel kohti tehokkaampaa tietojärjestelmän toimintaa, jolloin aikaa jää enemmän oppilaitosten pääasiallisiin tehtäviin”, kommentoi Visma InCommunity Oy:n toimitusjohtaja Viivi Härkönen.