PDF-tiedostoja voi nyt muokata mobiililaitteilla

Adoben ilmaisen skannaussovelluksen Adobe Scanin uusi päivitys mahdollistaa asiakirjojen ja kuvien tarkastelun mobiililaitteella. Adobe Document Cloudin uudet ominaisuudet mahdollistavat skannattujen tiedostojen muokkaamisen suoraan sovelluksessa ilman erillistä editointiohjelmaa.

Adobe Scan on älypuhelimille ja tableteille tarkoitettu ilmainen skannausohjelma, joka muuntaa esimerkiksi skannatut laskut, tositteet ja kuvat PDF-tiedostoiksi. Adobe Scanin uusi päivitys helpottaa huonolaatuisten skannausten muokkaamista älypuhelimella tai tabletilla. Uudet ominaisuudet helpottavat skannausten lisäämistä, poistamista, hienosäätöä ja rajaamista suoraan sovelluksessa.

Tarkempi skannaus missä vain
Teräviä skannauksia on mahdollista tehdä myös huonossa valaistuksessa, sillä Adobe Scanin päivitys sisältää uuden valoanturin, joka kytkee mobiililaitteen salaman automaattisesti päälle. Adoben tekoäly- ja koneoppimisteknologia Adobe Sensein avulla kokonaisskannaus, rajaus ja viimeistely ovat parantuneet huomattavasti, joten asiakirjoja voi skannata missä tahansa.

Uusien päivitysten avulla on mahdollista:

  • säätää yksittäisten sivujen rajausta ja viimeistelyä monisivuisessa PDF-dokumentissa
  • lisätä ja poistaa sivuja skannatusta monisivuisesta asiakirjasta
  • korvata yksi sivu useammalla sivulla.

Adobe Scan
Adobe Scan on yksi käytetyimmistä skannausohjelmista iOS- ja Android-laitteille. Sillä on yli 2,3 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää ja latauksia tehdään yli 7,3 miljoonaa kuukaudessa. Lue lisää Adobe Scanista ja lataa ilmainen sovellus iOS- tai Android-laitteelle tästä.